Musiker 2020

Här nedan hittar du information om sommarens musiker:

Sanna Rogberg – Piano

Sanna Rogberg är född och uppvuxen i Göteborg och är sedan 20 år tillbaka bosatt i Stockholm. Hon är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg och undervisade därefter på Helsjöns folkhögskolas musiklinje i bland annat pop – och rockensemblespel samt musikteori.

Idag är hon verksam som körledare i Stockholm och frilansar dessutom som pianist och sångerska inom pop, jazz- och visgenren. Hon leder även körer på flera arbetsplatser där körsång som friskvård står i fokus.

Camilla Voigt – Piano

Camilla Voigt är utbildad musiklärare och organist vid Musikhögskolan i Göteborg. Arbetar som kyrkomusiker och med körverksamhet för olika åldrar.
Har under de senaste åren drivit ett samverkansprojekt där barn och pensionärskör sjunger tillsammans. Komponerar ofta för damkör och har producerat ett flertal CD produktioner med egen musik


Ida Rönn – Piano

Ida Rönn tog musiklärarexamen vid Musikhögskolan i Göteborg  1998. Hon har under flera år varit verksam som sång- och pianolärare på olika musikestetiska program.

Numer jobbar Ida som musiker i Vantörs församling i Stockholm där hon bland annat är körledare för mini- barnkörerna i församlingen.


Rigmor Bådal – Bas

Rigmor är utbildad på Ingesunds Musikhögskola, Kungliga Musikhögskolan och Stockholms Musikpedagogiska Institut. Hon arbetar som lärare på Värmdö Kulturskola – där hon undervisar i bland annat kontra- och elbas, stråkorkester och rockband. Rigmor är också frilansmusiker och arrangör inom många olika genrer. Hon har jobbat mycket med teatermusik, bland annat på Stockholms Stadsteater och Uppsala Stadsteater.


Ola Johansson – Bas

Ola Johansson spelar el- och kontrabas inom många olika genrer. Han är född på Öland och flyttade till Stockholm för att studera musik. Han är utbildad rytmik- och ensemblepedagog vid Musikhögskolan i Stockholm. Ola är musiker och kompositör på Teater Pero som turnerar landet runt med teater för barn och ungdomar. Han har också arbetat på Uppsala Stadsteater, Riksteatern och Dalateatern.

Kommentera