Körer

I år erbjuder vi sex olika körer. OBS att vi bjuder på anmälningsavgiften för barn skrivna på Fårö som vill delta i Minisar, Bubblor, Barnkör 1 och Barnkör 2.

  • Minisar 4-5 år Kostnad: 600 kr/deltagare
  • Bubblor 6-7 år Kostnad: 600 kr/deltagare
  • Barnkör 1 8-9 år Kostnad: 700 kr/deltagare
  • Barnkör 2 10-12 år Kostnad: 700 kr/deltagare
  • Ungdomskör 13 + år Kostnad: 1000 kr/deltagare
  • Vuxenkör Kostnad: 1800 kr/deltagare

 

Minisar 

4-5 åringarna har en alldeles egen kör som heter Minisar. Här sjungs det välkända sånger, roliga sånger och helt nyskrivna sånger. Lagom långt och lagom roligt för våra allra yngsta sångfåglar.

Bubblorna 

6-7 åringarnas kör som heter Bubblorna. Här bubblas det om glada och  välkända sånger, roliga sånger och helt nyskrivna sånger.

Barnkör 1

För 8-9 åringarna finns som alltid Barnkören. På repertoaren står i år både gamla och nya tonsättningar och en härlig blandning av stilar. Barnkören jobbar utifrån gehörsinlärning och vi bygger på med koreografier och lite stämsång under veckan, allt utifrån barnens förutsättningar.

Barnkör 2

För 10-12 åringarna finns som alltid Barnkören. På repertoaren står i år både gamla och nya tonsättningar och en härlig blandning av stilar. Barnkören jobbar utifrån gehörsinlärning och vi bygger på med koreografier och lite stämsång under veckan, allt utifrån barnens förutsättningar.

Ungdomskören 

Ungdomskören samlar både gamla och nya Barnkörare som tillsammans skapar ljuv musik. I årets Ungdomskör blir det  härliga klanger och svängiga rytmer. Specialskrivna sånger blandas med klassiker och kanske tar vi  upp någon gammal goding från tidigare barnkörveckor. Kören kommer att jobba med flerstämmig sång alltefter deltagarnas förutsättningar. En del sånger lärs in på gehör medan en del finns på noter.

Vuxenkören

I vuxenkören återfinns såväl gotlänningar som semestrande fastlänningar och inte minst föräldrar till barn från minikören, bubblorna, barnkören och ungdomskören.

Kommentera