Brev från en avgående ordförande

Till alla medlemmar i Föreningen Barnkörveckan på Fårö

Först vill vi i styrelsen tacka alla er som var med och gjorde årets barnkörvecka till en härlig upplevelse för stora och små. Vad vi har sett och hört så blev det en mycket lyckad vecka för både sångare och ledare.

Vi närmar oss den 19 oktober då vill ska välja en ny styrelse. Läget är att vi har en bra sammansättning till en ny styrelse, MEN vi saknar fortfarande både ordförande och kassör. Om vi inte hittar nya personer till dessa poster så ser vi inte att föreningen kan fortsätta sin verksamhet. Vi vädjar därför till er som varit med och sett den glädje som uppstår och sprids under Barnkörveckan på Fårö. 

Du som känner att du vill ställa upp med din tid och energi för detta härliga projekt; 

Ge dig tillkänna !!!

Föreningen har god ekonomi, ett varumärke som är världsberömt i hela Sverige och därför är det lätt att rekrytera musikaliska ledare och författare av toppklass, upparbetade avtal med samarbetspartners och sponsorer som gör det lätt att fortsätta arbetet med att driva verksamheten.

Vi som nu slutar vårt styrelsearbete som ordförande och kassör ställer givetvis upp så mycket som behövs för att stötta och vägleda de nya funktionärerna.

Som avgående ordförande kan jag bara säga att dessa fem år är de roligaste i styrelsesammanhang  som jag upplevt. Jag har fått samarbeta med en engagerad styrelse, med proffsiga musiker, körledare och författare. Det häftigaste av allt är nog ändå att se och höra alla fina ungar som både sjunger och spelar på Barnkörveckan, få vara nära dem och smittas av en oförglömlig glädje och livslust.

Arne Silfvergren, ordförande för Föreningen Barnkörveckan på Fårö

PS. Är du sugen på att bli vår nya ordförande eller kassör? Kontakta styrelsen@barnkorveckan.se