Barnkörveckan tar paus sommaren 2020

Med tungt hjärta meddelar styrelsen för Barnkörveckan på Fårö att årets barnkörvecka är inställd på grund av covid-19.

Barnkörveckan på Fårö skulle som vanligt ha ägt rum vecka 28, men osäkerheten kring om man kommer att kunna resa till Fårö från andra delar av landet, samt förbudet att samla mer än 50 personer, gör att det inte är möjligt att genomföra årets vecka. Barnkörveckan är en ideell förening som är beroende av intäkter från deltagare och konsertbesökare. Utan dem riskerar Barnkörveckan ett alltför stort ekonomiskt tapp, och därmed hela sin framtid.

Nu kavlar vi i styrelsen i stället upp ärmarna för Barnkörveckan 2021, tillsammans med alla fantastiska körledare och musiker som anlitats för årets vecka. De, liksom författaren Per Gustavsson, längtar lika mycket som vi och alla deltagare som besöker veckan varje år eller tänkt delta för första gången, efter att få träffas på Gåsemora, använda sin rösträtt och sjunga litteraturen.

Vi återkommer inom kort med mer information kring återbetalning till er som redan anmält er.

Styrelsen för Barnkörveckan på Fårö

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.