Barnkörveckan samarbetar med Skaparverkstan på Bergmancenter Fårö

Tisdagen 11 juli 9.30 – 12.00 kommer Barnkörveckans gästförfattare Viveka Sjögren att finnas i Skaparverkstan på Bergmancenter och hålla i en spännande Workshop för barn och unga. Här ges möjlighet att skapa och inspireras av Viveka Sjögren texter och bilder.

Skaparverkstan är därefter öppen till 16:00.

Anmäl ditt barn till:

jessica@bergmancenter.se

Max 20 barn kan delta i workshopen – så först till kvar gäller!

Gratis att delta för barnen som anmälts till Barnkörveckan!

Besök oss gärna på Facebook: Skaparverkstan på Fårö

Under hela Barnkörveckan kommer Skaparverkstan på Bergmancenter inspireras av Viveka Sjögrens texter och bilder. Verken som produceras kommer att visas under Barnkörveckans barnkonsert på Stora Gåsemora lördag 15 juli kl 14.00. Barnen får därefter ta med sina verk hem.

Varmt Välkomna!!!

Önskar

Skaparverkstan på Fårö & Barnkörveckan på Fårö

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.