Sugen på en kaffe?

Vi i styrelsen brukar se till att det finns ett café i anslutning till körrepetitionerna. Det är trevligt att kunna ta en kaffe när man väntar på barnen, eller att kunna pytsa i lite energi till sångarglada barn.

Under flera år har vi kunnat sköta caféet inom styrelsen men eftersom vi nu är så få hinner vi inte det.

Finns det några glada volontärer som kan tänka sig att ansvara för caféet i år? Vi planerar det hela men skulle behöva er som kan tänka er att ansvara för den dagliga verksamheten. Det innebär att vara på plats på morgonen; koka kaffe, hämta bullar, fixa korv m m. Man behöver också arrangera utleverans av fika till ungdomar och vuxna under deras repetitioner. Till er hjälp har ni flera personer som hjälper till att bemanna caféet.

Om vi inte hittar några volontärer så får vi se hur vi löser cafédelen. Vi hoppas på er hjälp 

Hör av er till Ingela i styrelsen; ingelalangeshage@hotmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.